Pagadders
Chiro Wuustwezel

ACTIVITEIT PAGADDERS 3 MEI


Dag lieve, zotte paggies

De pagadderleiding mist jullie al een beetje en we beginnen ons wel te vervelen op een chiroloze zondag! Daarom hebben wij toffe opdrachten voor jullie bedacht die jullie op afstand (veilig thuis) kunnen uitvoeren. Wij zijn super benieuwd of jullie al deze paggie-uidtdagingen tot een goed einde kunnen brengen. De leiding heeft namelijk al een poging gedaan. Scrol vlug naar beneden zodat je kan zien welke uitdagingen de leiding voor jullie in petto heeft!
Vergeet natuurlijk niet jullie zotte kuren te laten zien door een foto te sturen naar de facebookpagina van Chiro Wuustwezel.

Veel succes en plezier!!
Virtuele knuffels van de paggieleiding
Marie – Lisse – Robbert – Johanna – Britt – Oriana – Ine


Dag pagadders,
Afgelopen week hebben Guust en Briek al opdrachtjes volbracht van de lijst. Het was een spannende strijd en het doet de pagadderleiding heel veel plezier om deze leuke foto’s te zien. Briek heeft met 60 punten net Guust die 58 punten scoorde, voorbijgestoken! We kunnen dus al wel meedelen dat Briek en Guust onze nummer 1 en 2 zijn van de wedstrijd. Zij zullen een leuke verrassing van de Chiro ontvangen.

Omdat de derde plaats nog niet is ingevuld, doen we een warme oproep om nog aan de slag te gaan met de opdrachtjes! Veel plezier en succes. De foto’s/filmpjes mag je uploaden in de facebookgroep van de pagadderouders (https://www.facebook.com/groups/2921818001234860/?ref=bookmarks) of mailen naar ine@chirowuustwezel.be.